Miley cyrus

Hej här är miley cyrus nya musikvideo.

//Alice

Träningsvärk

HALLU!

Idag har det varit orienteringsdag i skolan, vi orienterade vid flatenbadet.Det vbra jätte fint väder och det var en riktigt härlig utflykt. Igår sprang jag lidingöloppet. Det var 3 km och jag sprang på 15.09. Jag är nöjd med min tid!
Fast jag har inte tränat så mycket. Nu ska jag fixa en ny header till bloggen så vi ses!//Alice

Ungdomserinefinalen 09

Hej!
Nu är jag hemma från ungdomseriefinalen. Det gick jätte bra för mig och jag bommade* bara ettan jätte lite!
Det var jätte fint höst väder, synd att Matilda inte kunde springa!


Jag sprang 2,7 km på 29 minuter och kom på 4:e plats

Sen efter orinerteringen så åkte vi och tittade på när viktor spelade match!
Dom vann med 7-1 mot Älvsjö. Senast dom spelade mot Älvsjö så blev viktor taklad och fick ont i huvet så nu blev det revanch.

Imorgon är det Liddingölpppet! Jag startar 10.20, hoppas det går bra.


Nu ska jag gå och köpa godis, jag är jätte sugen. Om jag inte kan ta lite av Viktor.....

Huggs//Alice

*När man bommar så tar man inte kontrollen som man tänkt
 eller att man inte hittar den direkt.


25.09.09

heej<333
idag har jag fortfarande varit sjuk, det har varit väldigt långtråkigt, allt som hänt är typ tv, lunch och data!! =P
dagarna e sååå........... långa det är lätte jobbigt!!
just nu sitte rjag och äter en klubba!!
imorron blir det igen tävling för min del men jag hoppas det går bra för resten av ok södertörns ungdomar - speciellt alice!!! <3 haha jag hoppas det går bra iaf!
nu ska jag göra andra saker!!!
harre bra<3
//matilda<3

fredagskväll.

Hej! =]

Idag har jag varit ledig! SÅ skönt! Fast jag vaknade ganska tidigt! Jag blir så trött på mig själv när jag är ledig på ska man vakna 8 och vara jätte pig!

Nu så springer Viktor fram och tillbaka och runt mig  för att han ska snart på match och har inte byt om än. Jag ska sitta hem och vänta tills den är slut vid ca 20 och SEN ska vi äta! Jag kommer dö av hunger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men hoppas det går bra för viktor allafall.Vad sk ni göra ikväll?
Huggs//alice


Dageens träning på näset!

HEJ!

Idag har jag haften en toppen dag, bortsätt från det hemska vädert!
Vi skulle haft brandövning men den ställdes in för att det rengade!

Träningen på näset idag var kul och enkel. Vi sparnag med en karta med höjdkurvor och eftersom vi gjort det mycket nu så börjar jag bli grym på det! xD


Dagens träningsoutfit!

Klubbjacka, under den hade jag kulbbtöjan.
Knäbyxor och Viktors gammla fotbollstrumpor!

På lördag e det ungdomseriefinal! WIHO! Hoppas Matilda kan vara med!
//Alice

24-09-09

heej<3
idag har jag varit hemma och sjuk det har varit väldigt långtråkigt, jag har mest kollat på tv. när jag satt och skrev inläggen till min egen blogg(www.bymatildaa.blogg.se) så skrämdes jag av en hagelstorm som helt plötsligt kom från ingenstans, jag bokstavligt flög upp från stolen!
det blev ingen träning för min del idag, jag hoppas det gick bra för alice och sofia!!
nu ska jag kolla lite på tv och sen ska jag sova, sömn är bästa medicinen!! =P
harre bra!!<3
//matilda

TODAY

Hesjan!

Min dag har varit bra jag har jobbat i svenska, matte och spanska. VI har också fått reda på att vi är lediga på fredag! WIHO!

Igår så följde felix med mig hem och sen följde han även med och klättra! det var jätte kul!

Nu MÅSTE jag plugga, SES!

//Alice


sovmorgon & skoljogg

hej
idag hade jag sovmorgon till 10 i 11, vilket vad jätte skönt. vi hade en 20 minuters matte lektion och efter det lunch, jag åt ingenting efter som jag ätit frukost en timme tidigare. efter det åkte vi(klassen) till rudan för att springa, det gick sådär min vatten flaska läckte i min väska och nästan förstörde mitt headsett. sen så sprang vi 4,4 km, det kunde gått bättre om jag inte varit små förkyld. att springa 4,4 km på 29minuter kallar inte jag bra!!
nu iaf sitter jag och e sur över att jag blev reserv till en tävling nästa vecka!!
imorron e det vanlig dag och själv klart har jag inget att göra då!!
nu ska jag gå och hitta på ngt!!
hoppas ni haft en bättre dag än jag!!
//m

denna bild gör mej gladare!!=P<3


40 inlägget

Hejsan!

Idag har jag jobbat SO i skolan och så har vi sett filmen Troja.Den handlade om när ett land skulle ta över ett annat.Det var mycket krig!

När jag kom hem gjorde jag läxor och nu är jag inne lite på FaceBook.
jag ska ätta nu ses! //Alice

HAHA!

Hej!

Hittade en lite rolig blid när jag sökte på google...


//Alice


filmen bolt

heej<3
äntligen helg och lite lugn och ro, nt jätte mkt läxor (engelska,matte & fysik-prov) 
idag har jag varit och shoppat, spelat ps2 och nu kollar vi på film(bolt). igår var vi hos min farmor och farfar, för att farfar fyllde år, så vi hade lite kalas för honom. men innan vi åkte dit hade jag loppis med min klass på farsta torg. inte roligaste sysselsättningen!!=P
den 6 oktober åker mamma, pappa, farmor och farfar till madeira för den veckan fyller pappa 40 och då bjuder farmor och farfar honom på resan! bra idé men dem kunde tagit med mej och syrran.
det blev inget tapet kollande men jag shoppade en jätte mysit halsduk, en tjock- tröja och några par strumpor. nu e filmen slut och jag ska se vad vi ska göra nu!!
harre bra<3
//matilda<3


Klättringen idag

Hej!
idag har jag klättrat och sen har bjag bara varit hemma.
Jag hjälpte pappa att sätta upp vår nya brevlåda och sen så har jag typ bara varit inne,
 trots det fina väder...Jag ha tråkigt.
 Men imorgon blir det bio med Emma.H och några från Kollot!
JIPPI!
SES!//Alice 


Gårdagen på näset

Hello!

Gårdagen träning på näset var jätte rolig. Jag, Sofia och Matilda "sprang" en bana och det gick jätte bra, vi kom iallafall tilbaks innan det blev mörkt. Det blir mörkt så snabbt nu på hösten! Sen duschade vi och åt och var det klubbmöte så vi kom hem vid 9 ungefär.

Idag har jag varit i skolan och jobbat på bra! Jag har mest läst ur svenska boken som alla ska läsa. Den heter "I taket lysser stjärnorna" Jag tycker den är jätte bra!


Har någon av er läst den?

Sen efter skolan hade jag Jenny och Sofia PH. När jag åkte hem med Jenny sen så var det stop i tunnelbanaetrafiken så jag och jenny stog 25minuter på gullmarsplan och väntde på vår tunnelbana. När jag kom hem var jag JÄTTE hungrig så jag åt en maka sen gick jag hem till feilx och va där ett tag.

Nu ska jag äta sen blir det nog bara TV. vad ska ni gör ikväll?

ses!//Alice

ONSDAG!

Hej!

Min dag har varit bra jag har varit i skolan och jobbat i matte,svenska, engelska och spanska. Jag och Felix skullle igentligen gjort något men han hade PH-samtall så det gick inte =( Har gjort alla läxor nu när jag kom hem och försökte få med Felix ut på en promenad men det gick inte.

En ska jag stör mig jätte mycket på är alla mejl man från från facebook! Får ni också ett mejl så fort någon av era vänner skrivit något? Jag blir så iriterad för man har typ 20 stycken varje gång man loggar in!!!!!!!! Suck!

//Alice

Forgot to...

TJOHO!

Min dag har varit bra. Vi hade orientering på gymmpan. Det var fortfarande svart-vita kartor men nästa vecka blir det färg! Sofia undrade om jag och jenny ville sova över hos henne på lördag..(?) Sen undrade Issa och emma om jag ville gå på bio på söndag. hopps jag akn göra allt. Just nu har jagjobbat lite svenska och jag ska iväg och klättra så jag ska gå. ses!
//Alice


BIO!

HEJSAN!

Idag har vi jobbat i kurs i skoaln, So och No. i hade också skolfoto =) Det gick jätte bra och jag tror jag blev rätt fin på min personliga bild.Efter skloan åkte jag, Felix, Jenny och Gabriel in tilll medborgarplatsen och gick på bio.
Vi såg G-FORCE. Den var inte den bästa filmen jag sätt..., det var rätt mycket atcion.
 
Nu när jag kom hem gjorde jag lite läxor. Jag ska ner och ta lite glass nu. Så vi
Ses!

Huggs // Alice

helgen v.37

tjena, tjena!!!<3
lessen att jag inte skrivit på länge men jag tar hela helgen nu!! =P 
Fredag: efter skolan tog jag bussen till skogås där jag går hos tandläkaren, hon blev jätte glad när hon såg att jag hade tandställning och ännu gladare när hon var klar, så jag ska få komma tillbaka först när jag är 15!=D
sen när mamma hämtade mej efter så fick jag en present med den nya klass 7b "veckor av lögn" som jag väntat på sen i julas. efter det hämtade vi moa och åkte till ikea, på hela vägen dit läste och läste jag(den e jätte spännande) vi handlade lite grejer jag fick lite nya grejer till mitt rum och moa köpte ännu fles gosedjur (vilket hon redan har 1000st av)
Lördag: jag vaknade och det var jätte fint väder, vi (pappa,jag, moa och farmor) åt frukost ute i solen elr farmor drack kaffe medans vi åt frukost. sen så byggde jag och pappa ihop ena ikea-grejen vi köpte och så började jag städa mitt rum. jag städade nästan hela dagen,och fick för första gången årdning i mitt rum=P
Söndag: idag vaknade jag tidagt :S men sen efter frukosten började jag öva på mina engelska glosor jag har till på tisdag, jag övade glosor och övade glosor sen åkte jag med pappa till hans jobb och tränade lite i gymmet, sen när jag kom hem övade jag glosor och snart ska jag lägga mej och läsa min bok!
jag hoppas ni haft en trevlig helg!!!!
harre bra!!<3<3<3<3<3<3

// matilda<3


FREDAG!

Hej!!

Äntligen ferdag! Gud vad skönt! Min dag har varit lugn och bra.
 Vi har jobbat i svenska, matte och spanska.
Nu hoppas jag på en lugn kväll framför tv:n.
Vad ska ni gör ikväll?

//Alice


En härlig träning på Näset!

Hej!

Har kommit hem från träningen på näset. Det var en rigtikt skön träning. Det var fint väder och den där sköna orienteringskänslan fanns där, man springer mot kontrolen viftar bort några grenar.Frame. Passar om kartan och forsätter. I huvet finns det bara, fortsätt framåt kontrollera att det passera en stig på höger sida och tag stigen till vänster. Notera sten som ska komma. Sen tar man kompasriktning in mot kontrollen sitta biten. Det är en sån skönt känsla! Du missade en härlig träning Matilda!

Idag har det varit en flum dag i skolan men jag han klart med våra uppgiftblad. Efter skolan åkte jag, mamma och viktor och klippte oss.


Den här satt uppe så alla nybörjare skulle veta att dom kommit rätt!
HAHA!


Klubbstungan när jag var påväg hem.

//Alice

Man känner sig handikapad!

Hejsan!

Min dag har varit bra! Vi hade Orientering på gymmpan och jga såg fram emot det gätte mycket! Men så ger oss läraren SVART-VITA kartor! DT Ända jag tänkte var VA FAN! man ser ju inte skilnad på någon ting på svart-vit och det var desutom en dålig kopia. När vi väl stag ut var det mycket svårare och det tog en stund att vänja sig vi det svart-vita.när jag kom hem sen så åkte jag, pappa och Andreas nästa derekt till klättringen så nu är jag slut i hela kroppen och min händer värker!

Ska se IDOL nu. ses!
//Alice

En applåd till...

...Matilda! hon har börjat blogga igen! WOHO! Okej, jag kanske överdriver lite..., aja!
Min dag har vait bra. Vi har jobbat i SO&NO idag i skolan, inte det roligaste.
Nu på efter middagen har jag bara varit hemma gjort lite läxor.
Imorgon är det orintering på idrrotten! JEJ!
Nu ska jag försöka fixa med headern,
ses!
//Alice


7/9-09

heej<3
jag är jätte lessen att jag inte skrivit på länge men jag har varit upptagen med annat och så har jag varit sjuk.
i lördags föddes världens sötaste bebis nämnligen min första svenska syssling=P
jag sprang även höstens första tävling igår (lite halv sjuk) och stukade fötterna! =(
just nu sitter jag och har jätte ont i min ena fot medans jag skriver detta inlägg!
idag som alla vardagar var jag i skolan och slutade (enligt schemat) 16:00 men sista timmen blev en 20minuters lektion=D
i lördags var jag i nacka forum och shoppade jag köpte 4par jeans,3 tröjor och en kofta en väldigt lyckad shopping tur!! =P jag återkommer med bilder!!
jag är så irreterad på alla fjortisar i min klass de bryr sej inte om när vi börjar lektionerna, ena lektionen idag kom de 25minuter sent!! 
nu/snart ska jag äta lite middag och sen blir det väl tv-tittande om jag inte går in på datan igen!! 

harre bra!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 
//matilda<3


What is goning on?!

Var e våran header?
Jag som hade gjort en så snygg!
Den snyns ju inte!!!!
//Alice


Destrikt mästerskap!

HELOJ!

Nu Är jag hemma från DM-stafeten. det var jobbit,läorikt och en rolig utflykt. Det gick inte så bra jag var ute i 1timme och 18minuter och Matilda stukade foten! Men vi kämpade på bra! Det var ganska många som stukade foten..., 4 styken tror jag. Var det svår teräng?

Vi fick också våra klubboveråler!

//Alice

Var har Matilda tagit vägen?

HALOJ!

Tycker inte ni också att matilda sk börja blogg lite igen nu? det här har ju nästa blivit min blogg. Jag får shata lite på henne att hon ska blogga så börjar hon nog! (får vi hoppas)

Idag så ska jag bara ta det lugnt och senare ikväll vid 18 så ska vi ha en liten kräftskiva hos Emma med hennes familj. det kommer bli skönt. Är jätte sugen på godis så ska nog dra och köpa lite.

//Alice

Love is all you need!

Hej!

Min dag har startat jätte bra och fortsätt jätte bra. Nu hoppas jag på en bra och lugn avslutning.Vi har jobbat med dom vanliga ämnerna idag och jag var inte lika trött som igår. Efter skolan så följde Felix med mig hem vi var ute, spleade lite gitar hero och var på mitt rum och skrattade jätte mycket. Love you<3!

Nu ska jag äta. pappa ropar. Gud jag är jätte hungrig!
ses!
//Alice

Frisk

Hejsan!

Jag har varit lite magsjuk så jag har inte kunnat blogga men nu är jag frisk! Matilda är med sin klass och campar..., hon verkade inte se fram emot det så mycket. Fast hon är ute med orienteringen i skogen hela tiden så hon är iallafall vann! Jag har inte träffa Matilda på jätte länge!! men vi ses väl på torsdags träningen.

 
Demi lovato med don't you forget.

//Alice

RSS 2.0